Kamelia si një temë e përjetshme e "Chanel"

Lulja e kamelias, si një temë e përjetshme dhe ndoshta frymëzimi më i fortë i shtëpisë së modës Chanel, ishte edhe motivi kryesor i sfilatës në ditën e fundit të Javës së Modës në Paris.

Në pasarelë “mbiri” një kameli e madhe, por më të voglat “lulëzuan” edhe në këpucë apo si kopsa në fustane nga koleksioni i shtëpisë së modës së lartë. Sipas shtëpisë së modës, kamelia qetëson, ka një butësi të theksuar dhe jep forcë.

– Kamelia – nuk është më vetëm një temë, por edhe një kod i përjetshëm i shtëpisë së modës, tha drejtoresha artistike e “Chanel”, Virginie Villar.

Koleksioni i meshkujve përmban xhaketë me dhëmbëza dhe pallto me lule të frymëzuara nga fustanet e stilit të shkëlqyer.

Извор:  0
Објавена на 08.03.2023 09:50:59