Елена и „Поточиња” со песната „Мамо Благодарам” најавија роденденски јубилеј

Во пресрет на јубилејниот 20-ти роденден на детскиот фестивал „Поточиња”, Елена Ристеска и Хорот „Поточиња“ на публиката и подаруваат песна полна емоции посветена на секоја мајка.

Ова е година во која и Елена заедно со „Поточиња“ одбележува 20 години на сцената и токму со „Мамо Благодарам” заеднички го најавуваат јубилејното издание на фестивалот кој годинава ќе се одржи во мај.

Извор:  ИДИВИДИ
Објавена на 17.03.2023 12:18:23