Alarme për bomba në shkollat ​​fillore dhe të mesme në Shkup dhe Prilep dhe në Gjykatën Themelore në Ohër

Shkup, 27 shurt 2023 (MIA) - Në 19 shkolla të mesme dhe tetë shkolla fillore në Shkup dhe në një shkollë fillore në Prilep, sot sërish ka larme për bomba. Denoncim për një mjet shpërthyes të vendosur në Gjykatën Themelore në Ohër.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme inforojnë se janë marrë masa për evakuimin e sigurt të objekteve dhe se në vijim janë kontrollet antiterror.

Извор:  0
Објавена на 27.02.2023 13:02:07