Mirënjohje dhe çmime për studentët më të mirë të diplomuar

Shkup, 12 tetor 2021 (MIA) – Mirënjohje dhe çmime do t’u ndahen sot studentëve më të mirë të diplomuar në Universitetin “Shën Cirili dhe metodi” – Shkup, për vitin 2018/2019 dhe 2019/2020.

Ndarja e mirënjohjeve do të jetë para pllajës së UCIM-it.

Gjithashtu, siç informojnë nga UCIM-i, studentëve të rregullt nga semestri i fundit në ciklin e parë të cilët tregojnë rezultate të veçanta në studimet, me sukses mesatar të realizuar gjatë studimit prej të paktën 8.00 të Fakultetit i Arkitekturës, Fakulteti Filologjik “Bllaze Koneski”, Fakulteti Filologjik, Fakulteti Ekonomik, Fakulteti Juridik “Justijani i Parë” dhe Fakulteti për Arte Dramatike për vitin 2019/2020 do t’u ndahet çmimi “26 Korriku” nga Fondacioni “Frank Maning” nga Britania e Madhe. ar/

Извор:  0
Објавена на 12.10.2021 08:08:55