Reagim i LSDM-së në kumtesën e VMRO-DPME-së për spitalin modular të Tetovës

Shkup, 7 tetor 2021

VMRO-DPMNE-ja ndalon ta politizojë fatkeqësinë dhe i keqpërdor ndjenjat e familjeve të viktimave në spitalin modular të Tetovës në qëllime ditore politike në mënyrë të ulët dhe jomorale.

Konfirmimi i arsyeve për zjarrin janë vetëm një segment nga hetimi, ndërsa në ndërkohë ende priten edhe rezultatet nga ekspertiza e ekspertëve gjermanë.

Tani më ka edhe përgjegjësi nga drejtorët e spitalit të Tetovës të cilët dhanë dorëheqje dhe të cilët do të shkarkohen pas zgjedhjeve, në pajtim me ligjet.

VMRO-DPMNE-ja, e papërgjegjshme, parti anti popullore e kryesuar nga Hristijan Mickoski vazhdon me sjelljen e saj destruktive në dëm të qytetarëve dhe sistemit shëndetësor.

Qendra për komunikime me opinionin e LSDM-së

Извор:  0
Објавена на 07.10.2021 11:35:21