Мел Би веќе пет недели се бори со коронавирусот

Членката на поранешната британска поп-група „Спајс грлс“, Мел Би откри дека веќе пет седмици се бори со болеста Ковид-19.-Замислувам во главата дека сум тука“, напиша „спајсицата“ покрај слика од Малдивите.

– Ах, какво прекрасно место – сонцето, кристалното сино море и целосно ’расипаното‘ однесување во вилата наречена по мене… Но, во реалноста сум завиткана во креветот и се обидувам да го надминам долготрајниов ’ковид‘,“ признава таа.

На крајот, пејачката порача дека „коронавирусот не е шега“!

Извор:  МИА
Објавена на 07.10.2021 10:25:27