Дру Баримор ја обожава сопругата на својот поранешен сопруг

Лос Анџелес, 29 септември 2021 (МИА) – Американската глумица Дру Баримор вели дека ја обожава новата сопруга на нејзиниот поранешен сопруг Вил Копелман – Александра „Ели“ Михлер.

– Таа знае дека апсолутно ја обожавам земјата по која оди и јас сум нејзиниот најголем обожавател. Имам само чувство дека добив на лото со неа. Верувам дека ова е вистинско чудо!, истакна Баримор во интернет-емисијата на Д

Извор:  0
Објавена на 29.09.2021 11:48:33