Dave`s Kitchen: Вегетаријански паста школки

Денешниот рецепт од Dave’s Kitchen е одлична идеја за тоа како да направите едноставна вегетаријанска паста со печурки која ќе им се допадне дури и на најтврдокорните љубители на месо.За овој рецепт ќе ви бидат потребни следните состојки:

Начинот на подготовка на погледнете го во прилог.

Извор:  ИДИВИДИ
Објавена на 04.10.2019 14:56:25