Dave’s Kitchen изненади со своја емисија на YouTube

Dave’s Kitchen од неодамна пријатно нè изненади со своја емисија на YouTube.

Уникатните и креативни рецепти на Давор, добија видео издание, па од сега, па натаму ќе можеме да другаруваме со него и на неговиот YouTube канал.

На почетокот од оваа хедонистичка авантура, Dave’s Kitchen ни приготви превкусен коктел со вишни, совршено разладување за ова топло време.

Доколку сакате да ги следите сите рецепти од Dave’s Kitchen кликнете Subscribe на неговиот канал.

Извор:  ИДИВИДИ
Објавена на 13.08.2019 15:09:32