Омнибус

Креативен начин на сечење лубеница

Зашто да се мачите да ја сечете лубеницата со помош на нож кога постои многу полесен и покреативен начин да го направите тоа.

Само ве советуваме да не ја направите истата грешка како типот на видеото.

Извор:  ИДИВИДИ
Објавена на 12.02.2018 14:10:31