Најдобрите кавери на Havana

Сигурни сме дека сите ќе се согласите дека еден од најголемите хитови кои ја одбележа 2017-ма беше синглот Havana од Камила Кабело. Многумина од вас ќе се согласат и дека тој беше најголемиот хит за годината зад нас.Фановите и „јутуберите“ се обидоа да направат кавер на оваа песна. Некој успеа во таа идеја, а некој не.

Денеска со вас ги споделуваме трите најдобри кавери на популарната песна.

Уживајте! 


 


Извор:  ИДИВИДИ
Објавена на 12.02.2018 12:48:33