Омнибус

ВИДЕО: Помошта не секогаш се исплати

Сосема нормално еден човек сака да вежба и да џогира. Одеднаш се случува една интересна ситуација.

Погледнете го видеото за слатко да се насмеете.

Извор:  ИДИВИДИ
Објавена на 09.02.2018 09:32:56